Πελοπόννησος

Τσικνοπέμπτη: Το φέρετρο – ψησταριά που τους “κούφανε” στο Ναύπλιο – video

Το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά στο Ναύπλιο εξέπληξε του πάντες καθώς οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν μία ψησταριά... φέρετρο!

Όπως ήταν φυσικό η “ψησταριά” συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους!

NAUPLIO FERETRO PSISTARIA

 

NAUPLIO FERETRO PSISTARIA

 

NAUPLIO FERETRO PSISTARIA

 

NAUPLIO FERETRO PSISTARIA

Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ο οποίος έκανε και χρέη ψήστη, ο Αλέξανδρος Χρυσικός, είπε πως κάθε χρόνο το γραφείο του πρωτοτυπεί και κατασκευάζει ότι πιο παράξενο αναλόγως και τον περιστάσεων.

NAUPLIO FERETRO PSISTARIA

 

NAUPLIO FERETRO PSISTARIA

Πέρσι το ίδιο γραφείο είχε κατασκευάσει ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα και ένα φέρετρο σε σχήμα καϊκιού κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία πελατών του.

Τα σουβλάκια και τα λουκάνικα που έψησε τα γευτηκαν οι υπάλληλοι του γραφείου αλλά και όποιος περνούσε από το σημείο.

Πηγή: argolikeseidhseis

Πελοπόννησος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πελοπόννησος: Περισσότερα άρθρα