Τοπικά Νέα

Πολίχνη: Άναψαν τα φώτα στα καταστήματα και κρέμασαν μαύρα πανιά (pics)

Ήταν 9 το πρωί όταν οι καταστηματάρχες στην περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στα καταστήματά τους και άναψαν τα φώτα διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπεται να λειτουργήσουν λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων στην πόλη. 

polixni

Προχώρησαν δηλαδή σε συμβολικό άνοιγμα των καταστημάτων χωρίς να κάνουν πωλήσεις ως διαμαρτυρία.

polixni

Ο εμπορικός σύλλογος Πολίχνης προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μη άνοιγμα της αγοράς, έξω από τα καταστήματα με μαύρα πανιά και διάφορα συνθήματα γραμμένα σε πλακάτ.

polixni

Σχολιάζοντας μάλιστα τις εξαγγελίες που έγιναν σήμερα το πρωί με μέτρα στήριξης από τον υπουργό Οικονομικών είπαν ότι δεν θέλουν χρήματα ως βοήθεια αλλά τόνισαν ότι αυτό που επείγει είναι να ανοίξουν τα καταστήματα τους.

polixni

ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης 

Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα