Site icon NewsIT

Πόρτο Γερμενό: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος Γερμανός

04.07.2023 | 11:04
Πόρτο Γερμενό: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος Γερμανός

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την εξαφάνιση του 41χρονου άντρα στο Πόρτο Γερμενό. Εντοπίστηκε νεκρός, κοντά στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του…

Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών για τον άντρα που ήταν αγνούμενος στο Πόρτο Γερμενό καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε μικρή απόσταση από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από άντρες της ΕΜΑΚ και του Λιμεναρχείο Κορίνθου, H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου, στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν σε λειτουργία.

Ο ίδιος δεν απάντησε στις κλήσεις στενών συγγενικών και φλικών του προσώπων, με αποτέλεσμα η εξαφάνιση να δηλωθεί στις Αρχές και να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου και η αστυνομία, όπου σύμφωνα με το korinthostv.gr, εντόπισαν το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το όχημα που είχε νοικιάσει ο 41χρονος Γερμανός, μέσω του GPS που διέθετε. Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό

Στις έρευνες εντοπισμού του, συμμετείχαν η ΕΜΑΚ, ομάδα Ίκαρος (ΣμηΕΑ) της πυροσβεστικής και το Λιμεναρχείο Κορίνθου όπου με πλωτά σκάφη του λιμενικού που ερεύνησαν την περιοχή από Μαυρολίμνη έως Πόρτο Γερμενό, η αστυνομία και ελικόπτερο Super Puma.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για αγνοούμενο Γερμανό περιπατητή στο Πόρτο Γερμενό

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version