Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πρέβεζα: Δυσάρεστες εκπλήξεις για δημοσίους υπαλλήλους όταν σηκώνονται από τα γραφεία τους…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναστάτωση και προβληματισμός από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο δημαρχείο της Πρέβεζας και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες

Τα πορτοφόλια υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών, έχουν βάλει στο στόχαστρο άγνωστοι το τελευταίο διάστημα. Χθες το μεσημέρι (27-01-2014) σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό με θύμα μια υπάλληλο η οποία πήγε για ελάχιστα λεπτά για υπηρεσιακούς λόγους σε διπλανό γραφείο.

Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι της με 50 περίπου ευρώ, ταυτότητα, κάρτες, δίπλωμα οδήγησης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα είχε κάνει φτερά. Σύμφωνα με το epirusgate, η ειρωνία είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πριν από λίγους μήνες είχε πέσει και πάλι θύμα κλοπής κατά τον ίδιο τρόπο και αναγκάστηκε να εκδόσει από την αρχή ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και όλα τα υπόλοιπα έγγραφά της.

Θύματα κλοπών όμως έχουν πέσει κι άλλες εργαζόμενες του Δημαρχείου κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης εκμεταλλεύεται την ολιγόλεπτη απουσία των θυμάτων του και γνωρίζοντας προφανώς που βρίσκονται οι τσάντες αφαιρεί τα πορτοφόλια και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με την δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας, στο Δημαρχείο μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 6 κρούσματα  ωστόσο δεν είναι ο μόνος χώρος που έχει στοχοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχες περιπτώσεις κλοπών έχουν σημειωθεί στα δικαστήρια, στον ΕΟΠΥΥ και γενικότερα σε υπηρεσίες όπου υπάρχει συναλλαγή με το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κεφαλονιά: Βίντεο και όλες οι εξελίξεις μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε το νησί

Σύρος: Η απολογία του Πακιστανού ”δράκου” που σακάτεψε τη Μυρτώ και το ξέσπασμα της μητέρας της!

Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα της Νεκταρίας – Η τελευταία της επιστολή πριν ”χάσει” την τρίχρονη κορούλα της!

Τρίκαλα: Ο έλεγχος της αστυνομίας ”φώτισε” την κομπίνα ακριβού εστιατορίου – Η απόφαση για σφράγιση του καταστήματος!

Λαμία: Οι επίδοξοι διαρρήκτες του ΑΤΜ το έριξαν στο ποτό – Βίντεο!

Εύβοια: Στο σκαμνί ο δήμαρχος Κύμης – Κατηγορείται ότι πέταξε ποτήρι σε δημοτικό σύμβουλο!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε