Site icon NewsIT

Πρέβεζα: Ο δήμαρχος του Σουλίου έκανε εφημερία στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης προσωπικού

29.07.2024 | 21:00
Πρέβεζα: Ο δήμαρχος του Σουλίου έκανε εφημερία στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης προσωπικού

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο δήμαρχος Σουλίου Αθανάσιος Ντάνης ο οποίος έκανε εφημερία στο νοσοκομείο της Πρέβεζας το οποίο έχει σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού.

Ο κ. Ντάνης που πριν αναλάβει καθήκοντα δημάρχου ήταν παθολόγος γιατρός, χθες (28.07.2024) προσφέρθηκε να καλύψει την εφημερία στην παθολογική κλινική η οποία για ακόμη μία μέρα είχε ξεμείνει από γιατρό εφημέρευσης.

Το νοσοκομείο της Πρέβεζας επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος με σκοπό να συναντήσει και να ευχαριστήσει τον συνάδελφό του για την γενναιόδωρη κίνησή του.

«Η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης, καθώς έχει μόλις τέσσερις οργανικές θέσεις. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί ο Διευθυντής της κλινικής που θα έπρεπε να είχε ήδη βγει σε σύνταξη, μία Επιμελήτρια Β, μία ιδιώτης Παθολόγος εφημερεύει με μπλοκάκι, ενώ μία ακόμη παθολόγος Επιμελήτρια Β βρίσκεται σε άδεια ανατροφής τέκνου», ανέφερε η ιστοσελίδα prevezanews.gr.

Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι τόσο μεγάλο αφού τις προηγούμενες εφημερίες στην παθολογική κλινική κάλυψαν παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων μετά από εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version