Site icon NewsIT

Ψωμιάδης: Αν κατέβω για Δήμαρχος ο Μπουτάρης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του

23.01.2017 | 21:11
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έξι χρόνια μετά την απομάκρυνση του από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δηλώνει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την πολιτική.

Σε συνέντευξή του στο thestival μίλησε για το πόσο σκληρή έχει γίνει η καθημερινότητά του ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η δίκη για τα 45άρια θα έχει θετική έκβαση για τον ίδιο.

Δήλωσε πικραμένος από την συμπεριφορά της περιφερειακής του ομάδας και πρόσθεσε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατηγόρησε για ανυπαρξία έργων τον Γιάννη Μπουτάρη και είπε πως αν ο ίδιος θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τότε ο Μπουτάρης θα αποσυρθεί.

“Προβλέπω για επόμενο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή αυτοδύναμα ή με συνεργασία. Ο κ. Τσίπρας παρακαλάει να δει τον κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Από την επόμενη ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να μαζέψει τα του οίκου του και να μαζέψει γύρω του όλους τους Ψωμιάδηδες της Ελλάδος. Άλλωστε εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτε παρά μόνο να μπούμε στον αγώνα όπως και σήμερα που ζητάμε το ίδιο. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι σε ύπνωση. Ένα μέρος γύρω από τον κ. Μητσοτάκη έχει δαιμονοποιήσει τη δεξιά πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ λέω ναι στα ανοίγματα προς το κέντρο. Για αυτό είμαστε μέσα στη κεντροδεξιά, στη μεγάλη οικογένεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όμως δεν μπορείς να δαιμονοποιήσεις τη δεξιά γιατί χωρίς δεξιά η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Σε ερώτηση για το αν θα έβαζε υποψηφιότητα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης απέναντι στον Γ. Μπουτάρη, ο κύριος Ψωμιάδης απαντά:

“Μπορείτε να μου πείτε ένα έργο του Μπουτάρη; Και μη μου απαντήσετε ότι δεν έχει χρήματα ο Δήμος. Όταν δεν είχα χρήματα έκλεισα δύο φορές τη Νομαρχία επί Καραμανλή και πήγα και διεκδίκησα και πήρα πολλά εκατομμύρια. Ο κύριος Μπουτάρης έχει τους προστάτες του και είναι στο απυρόβλητο. Έχει αλλεργία με τις λέξεις πατρίδα, αξίες, θρησκεία, νεολαία. Αν αποφασίσω να κατέβω για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να ξέρετε ότι θα είμαι νικητής. Πιστεύω πως αν μάθει ο σημερινός δήμαρχος ότι θα είμαι υποψήφιος τότε θα αποσύρει την υποψηφιότητά του”

Πηγή: Thestival

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version