Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πύργος: 13χρονη κατήγγειλε ληστεία και απόπειρα βιασμού της 34χρονης θείας της σε καταυλισμό Ρομά

Πύργος: 13χρονη κατήγγειλε ληστεία και απόπειρα βιασμού της 34χρονης θείας της σε καταυλισμό Ρομά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η καταγγελία για τη ληστεία και την απόπειρα βιασμού, έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι. Ο Πύργος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, με τον φάκελο της υπόθεσης, να περνά στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ανάστατος ο Πύργος μετά την καταγγελία που έκανε 13χρονη για ληστεία και απόπειρα βιασμού 34χρονης θείας της. Όλα έγιναν στον καταυλισμό Ρομά που μένουν, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 15 Ιουλίου του 2024. Η ανήλικη ειδοποίησε την αστυνομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 39χρονο που πλέον κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει την 34χρονη και όταν δεν το κατάφερε με την απειλή μαχαιριού τη λήστεψε.

Στο μεσοδιάστημα προσπάθησε να σταματήσει την 13χρονη που έφυγε τρέχοντας για να καλέσει σε βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε καταυλισμό του Πύργου. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το κοριτσάκι που αντίκρισε τον 39χρονο να επιτίθεται στη θεία της, κατάφερε να φύγει τρέχοντας – παρά την προσπάθεια του άντρα να την σταματήσει σκίζοντας την μπλούζα της και προτάσσοντας το μαχαίρι που κρατούσε.

Η 13χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έμπαιναν στον καταυλισμό για να συλλάβουν το δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος αφού δεν κατάφερε να βιάσει την 34χρονη έστρεψε το μαχαίρι του πάνω της για να της αποσπάσει το ποσό των 100 ευρώ. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις