Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πύργος: Μηνύσεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου και της κουνιάδας του!

Πύργος: Μηνύσεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου και της κουνιάδας του!

Μήνυση κατά του 52χρονου εν διαστάσει συζύγου της κατέθεσε μια 43χρονη, αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από εκείνον, στο κέντρο του Πύργου. Τόσο η γυναίκα όσο και η αδελφή της, θύμα επίσης του 52χρονου άνδρα, χρειάστηκε να μεταφερθούν στο ιατρικό κέντρο της περιοχής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν από τα χτυπήματα που είχαν δεχτεί στα πρόσωπα και τα σώματα τους, είχε προκληθεί κάποια βλάβη…

Το σκηνικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (09-01-2020) και συγκεκριμένα στο πιο εμπορικό σημείο της περιοχής, την συμβολή των οδών Καπετάν Γιώργη και Γερμανού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της μήνυσης που κατέθεσε η 43χρονη, όλα συνέβησαν εντελώς ξαφνικά και την ώρα που εκείνη συνοδευόμενη από την αδελφή της είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο τους μπροστά από το περίπτερο της οδού Γερμανού.

Χωρίς να καταλάβουν το πως και το γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά αγριεμένος μπροστά τους με το αυτοκίνητο ο 52χρονος, ο οποίος ενώ αρχικά αποβιβάστηκε από το όχημα του, στη συνέχεια ξεκίνησε να τις βρίζει και να τις χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα.

Από τις φωνές του 52χρονου κατά των δυο γυναικών ανησύχησαν επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί.

Όσο και αν προσπάθησαν οι μάρτυρες του περιστατικού να δώσουν ένα τέλος στο επεισόδιο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η γυναίκα στην μήνυση της, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε μαζί με την αδελφή της, ενώ δεν θέλησε να δώσει σε πρώτη φάση περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις διαταραγμένες σχέσεις που διατηρεί αμέσως μετά την λύση του γάμου της με τον 52χρονο.

Να σημειωθεί ότι στο περίπτερο αν και έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά κάμερες ασφαλείας από τον ιδιοκτήτη του, το συγκεκριμένο σημείο που πραγματοποιήθηκε ο διαπληκτισμός δεν καλύπτεται επαρκώς με αποτέλεσμα για λίγα μόλις μέτρα να μην έχει καταγραφεί το συμβάν.

Τον 52χρον συνέλαβαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ ενώ άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, οδήγησαν τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ τον πρώην σύζυγο βαρύνουν οι κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας, της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις