Πέμπτη, 3 Οκτ.
20oC Αθήνα

Πύργος: Οι εραστές της τύχης του τζόκερ – Η αλλαγή που παρατηρούν ιδιοκτήτες πρακτορείων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Ουρές από το πρωί στα πρακτορεία για την αποψινή κλήρωση του τζόκερ – Στην πρώτη κατηγορία θα μοιραστούν τουλάχιστον 7.400.000€…

Η αποψινή κλήρωση του τζόκερ, έχει ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη των εραστών της τύχης. Τα 7,4 εκατ. ευρώ που μοιράζει η αποψινή κλήρωση δεν αφήνουν σχεδόν κανέναν ασυγκίνητο. Στην Ηλεία από την Παρασκευή μετά και το τελευταίο τζακ ποτ, όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες πρακτορείων στον Πύργο, έχει παρατηρηθεί αύξηση της προσέλευσης πελατών, οι οποίοι καταθέτουν το δελτίο, ελπίζοντας πως η τύχη θα τους αλλάξει ριζικά την ζωή. Η οικονομική κρίση όμως φαίνεται να έχει επηρεάσει τον κόσμο καθώς οι περισσότεροι αρκούνται στην συμπλήρωση ενός μόνο δελτίου σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που επέλεγαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε περισσότερα.

Η Μαρία Μπουγά, ιδιοκτήτρια πρακτορείου στον Πύργο, αναφέρει πως η αύξηση του ενδιαφέροντος των πελατών της, έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη: «Η αύξηση της πελατείας μου έχει ξεκινήσει ήδη από την Πέμπτη ωστόσο κινείται σε μέτρια πλαίσια αφού ο κόσμος αποφασίζει πάντα να κάνει αυτό που θέλει τελευταία στιγμή. Αυτό έγινε εξάλλου και προχθές την Πέμπτη και αυτό θα γίνει όπως προβλέπεται και την Κυριακή. Τα άτομα που δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και συμμετέχουν φυσικά σε αυτή την διαδικασία είναι πάνω από 18χρόνων, άντρες και γυναίκες».

«Από την προηγούμενη κλήρωση του Τζακ ποτ, έχω παρατηρήσει αύξηση της πελατείας μου», τονίζει η Ελένη Σαραμαντά, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου «Χρυσορυχείο», η οποία στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως ο κόσμος είναι πιο ζεστός, σε αυτές τις τελευταίες κληρώσεις λόγο των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν ωστόσο το ενδιαφέρον αυξήθηκε και από το τελευταίο Τζακ ποτ . Καθημερινά αντικρίζω την κρυφή ελπίδα που έχει ο κάθε πελάτης μου για να γίνει κάτι και να του αλλάξει την ζωή για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι συμμετέχει και στην κλήρωση της Κυριακής για να έχει σε κάτι να ελπίζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και ταυτόχρονα σε αυτές τις ημέρες που προαναγγέλλουν τα Χριστούγεννα»

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε