Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πύργος: Υπόθεση «Κολωνού» με συλλήψεις για μαστροπεία και βιασμό ανήλικης

Πύργος: Υπόθεση «Κολωνού» με συλλήψεις για μαστροπεία και βιασμό ανήλικης
ΦΩΤΟ Αρχείου

Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Σε συλλήψεις δύο ανδρών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι διωκτικές αρχές ξετυλίγουν το κουβάρι μίας υπόθεσης μαστροπείας και βιασμού (τετελεσμένου ή απόπειρας) και ασέλγειας σε ανήλικη επί πληρωμή.

Μέχρι στιγμής, ως εμπλεκόμενοι έχουν συλληφθεί δύο άνδρες.

Την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, 11 Απριλίου, εντόπισαν έναν άνδρα να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα σε δρόμο του Πύργου. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ένας δεύτερος, καθώς και μία ανήλικη Ρομά.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη σε διάφορους άνδρες. Στην προκειμένη περίπτωση ο ένας συλληφθείς φέρεται να κανόνισε το ραντεβού ανάμεσα στον δεύτερο συλληφθέντα και την ανήλικη, στο σπίτι του πελάτη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν πως βρίσκονται μπροστά σε μία πολύ σοβαρή υπόθεση με πιθανές προεκτάσεις και άλλους εμπλεκόμενους. Προσήγαγαν τους δράστες και την περαιτέρω έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, όπου – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr – έχουν φτάσει σε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το κορίτσι που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ραντεβού που της έκλεισαν και πως εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική επαφή μαζί του. 

Οι δύο συλληφθέντες στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Ηλείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις