Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Αυτό το μαξιλάρι που βρέθηκε πεταμένο σε δρόμο έκρυβε ”ένοχα” μυστικά (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Οι αστυνομικοί άνοιξαν το μαξιλάρι και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το περιεχόμενό του – Σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση…

Είναι ένα από τα δεκάδες κόλπα που έχει εφαρμόσει κατά καιρούς γνωστός έγκλειστος των φυλακών, ο οποίος φέρεται να διαθέτει ολόκληρο «στρατό» για την διακίνηση τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών ανά την Ελλάδα. Μόνο στην Κρήτη, οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει αλλεπάλληλες δικογραφίες σε βάρος του με την σύλληψη ατόμων, τα οποία χρησιμοποιεί ως «βαποράκια», και την κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Παρά τα «χτυπήματα και τις δικογραφίες, εκείνος παραμένει απτόητος, αποδεικνύοντας ότι «τα λεφτά είναι πολλά» και οι διασυνδέσεις του απεριόριστες.

Αστυνομικοί με βάση την εμπειρία που έχουν αποκτήσει πλέον σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του είναι πεπεισμένοι ότι ο κρατούμενος εισάγει μεγάλες ποσότητες καθαρής ηρωίνης από την Βουλγαρία, τις οποίες διακινούν ανά την Ελλάδα «στρατολογημένα» άτομα.

Αυτή τη φορά ο …κλήρος της μεταφοράς των ναρκωτικών έπεσε στην 51χρονη σύντροφο του κρατούμενου και στους δύο γιους της, 29 και 34 ετών. Με αφετηρία πάντα την Θεσσαλονίκη, μάνα και γιοι νοίκιασαν αυτοκίνητο από την συμπρωτεύουσα με τελικό προορισμό τα Χανιά. Φοβούμενοι το παρελθόν και τις αλλεπάλληλες συλλήψεις, θέλησαν να παραπλανήσουν τις αρχές.

Έτσι αφού έκαναν τις βόλτες τους στα Χανιά, συνέχισαν στο γραφικό Ρέθυμνο όπου επίσης ήπιαν τον καφέ τους και ακολούθως μπήκαν στο δρόμο για Ηράκλειο. Στη διαδρομή, αστυνομικοί που παρακολουθούσαν με διακριτικότητα το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της οικογένειας, αντιλήφθηκαν ότι κάποιος πέταξε στο δρόμο μέσα από το όχημα ένα μαξιλάρι.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αφού κατάλαβαν ότι το μυστικό κρυβόταν σε αυτό το μαξιλάρι. Λίγα λεπτά αργότερα θα έβρισκαν στο εσωτερικό του τις ποσότητες των ναρκωτικών.  Πρόκειται για 800 γραμμάρια ηρωίνης, αξίας 40.000€!

Πηγή: cretalive.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε