Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Εικόνες από τη φωτιά που κατέστρεψε beach bar στην Επισκοπή

Ρέθυμνο: Εικόνες από τη φωτιά που κατέστρεψε beach bar στην Επισκοπή
ΦΩΤΟ goodnet.gr

Η φωτιά «τύλιξε» το beach bar στο Ρέθυμνο που καταστράφηκε ολοσχερώς μέσα σε λίγες ώρες. Οι φλόγες δεν εξαπλώθηκαν σε γειτονικές επιχειρήσεις στην Επισκοπή.

Οι εγκαταστάσεις και τα εμπορεύματα του beach bar στο Ρέθυμνο καταστράφηκαν, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, στην Επισκοπή. Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν ταχύτατη και απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς σε κοντινή απόσταση, βρίσκονταν και άλλες επιχειρήσεις. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Η φωτιά που ξέσπασε μετά τις 04:30 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στην επιχείρηση, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Στο σημείο, έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν άμεσα τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί. Στις εικόνες του goodnet.gr, βλέπουμε την κατάσταση λίγο μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και παρακάτω, την επιχείρηση με το πρώτο φως της ημέρας.

 

Την προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου. Στο σημείο, υπάρχει μια σειρά επιχειρήσεων, με τους πυροσβέστες να αποτρέπουν τα χειρότερα, με τυχόν εξάπλωση της φωτιάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις