Τοπικά Νέα

Ρέθυμνο: Έκλεισαν δρόμοι από την κακοκαιρία

Πυρετωδώς δουλεύουν τα μηχανήματα της Νομαρχίας για να διευκολύνουν την κατάσταση.
Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας ανακοινώθηκε ότι λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν έχει κλείσει ο δρόμος από Αγία Φωτεινή προς Γερακάρι στο ύψος του Μέρωνα κοντά στο Νεκροταφείο. Μάλιστα, δεν προβλέπεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία νωρίτερα από τη Δευτέρα.
Συνιστάται προσοχή στους οδηγούς ενώ απαγορεύεται η διέλευση λεωφορείων και μεγάλων οχημάτων από το συγκεκριμένο οδικό τμήμα.
Επιπλέον με σημερινή απόφαση του Νομάρχη απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών και μεγάλων οχημάτων στη επαρχιακή οδό 22 “Πλατανές – Κυριάννα – Ιερά Μονή Αρκαδίου” στο 15, 20 χιλιόμετρο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία.

  

Τοπικά Νέα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα