Site icon NewsIT

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η δολοφονία της νεαρής μητέρας – Οι κηλίδες αίματος και η τελευταία νύχτα της ζωής της [pics]

17.09.2018 | 09:27

Το στυγερό έγκλημα αναστατώνει το Ρέθυμνο και ολόκληρη την Κρήτη. Η εξαφάνιση της μητέρας και η αποκάλυψη της άγνωστης αλήθειας...

Ενώπιον του ανακριτή στο Ρέθυμνο αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές ως ο δράστης της δολοφονίας της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα από τη Βουλγαρία. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, είχε εξαφανιστεί στις 11 Μαΐου με τον συλληφθέντα να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Κι ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της Τόνιας Ζόεβα συνεχίζονταν αμείωτα, οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση της αδικοχαμένης μητέρας βρέθηκαν μπροστά σε στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον Ρεθυμνιώτη φίλο της, καθώς τόσο στο σπίτι του όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του βρέθηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες ανήκαν στην 38χρονη.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου και σε ανακοίνωσή της έγινε για πρώτη φορά επίσημα λόγος για δολοφονία της άτυχης γυναίκας από τη Βουλγαρία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί η σορός. Ο ίδιος ο συλληφθείς ωστόσο – ως ο βασικός ύποπτος – αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση όπως άλλωστε και τον περασμένο Μάιο, τα πρώτα 24ωρα από την εξαφάνιση της Τόνιας Ζόεβα. Αμέσως μετά τη σύλληψή του ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του και σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Πληροφορίες για τον βασικό κατηγορούμενο

Ο 59χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ανθρωποκτονία για κτηματικές διαφορές, αποφυλακίστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, διατηρούσε σχέση με την 38χρονη Βουλγάρα.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εξαφάνισης της 38χρονης, οι Αρχές είχαν βάσιμες υποψίες που στρέφονταν γύρω από τον 59χρονο, με την πολύμηνη και συστηματική έρευνά τους, να οδηγεί τελικά στα ίχνη του. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, το αίμα που βρέθηκε τόσο στο σπίτι του όσο και στο αυτοκίνητό του που είχε σταλεί για εξονυχιστική έρευνα στην Αθήνα, είναι αυτό της 38χρονης.

Μάλιστα, όπως σχολιάζει η ίδια πηγή, “δεν μιλάμε απλά για κηλίδες αλλά για ποσότητα που δεν δικαιολείται”. Ένα άλλο στοιχείο που έκανε τις Αρχές να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν μετά και την έκδοση του εντάλματος, ήταν οι τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος που από τις Αρχές χαρακτηρίζεται ως “ιδιαίτερα σκληρός” δεν έχει μέχρι τώρα συνεργαστεί με τις Αρχές καθώς δεν έχει πει λέξη. Οι Αρχές όμως που είναι πεπεισμένες ότι βρίσκονται μπροστά σε ανθρωποκτονία, ελπίζουν σε άμεσες εξελίξεις και πιστεύουν ότι ο 59χρονος θα “σπάσει” και θα μιλήσει.

Ρέθυμνο: Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Τόνια Ζόεβα φαίνεται το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου να συνάντησε τον Έλληνα που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου, σε παραλιακή καφετέρια, και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Ο 59χρονος, πάντως, επέμενε όλο αυτό το διάστημα ότι το ίδιο βράδυ είχε μεταφέρει την 38χρονη στο Ρέθυμνο. Ανέφερε ότι μάλωσαν, μάζεψε κάποια ρούχα και του είπε να πετάξει τα υπόλοιπα στα σκουπίδια.
Τα κινητά της τηλέφωνα, όπως δήλωνε στις φίλες της, έμειναν στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος της έδωσε 10 ευρώ για να πάρει ταξί, χωρίς να γνωρίζει αν το έκανε.

Έκτοτε τα ίχνη της εξαφανίστηκαν, με τη μητέρα και την κόρη της να την αναζητούν εναγωνίως από τη Βουλγαρία όπου ζουν. Οι φίλες της, πάντως, είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον 59χρονο και ένα Σύριο υπήκοο, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, αναζητώντας απαντήσεις.

Πηγή: cretapost.gr, ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version