Site icon NewsIT

Ρέθυμνο: Θρίλερ με εξαφάνιση φοιτήτριας

19.02.2010 | 13:03
Άκαρπες για την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άκαρπες για την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα ίχνη της χάθηκαν το πρωί της Πέμπτης - Το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε παραλία - Το κινητό της είναι απενεργοποιημένο - Δείτε το βίντεο...

Η 20χρονη έφυγε το πρωί της Πέμπτης (18 Φεβρουαρίου) από το σπίτι της, στο χωριό Ασή Γωνιά του Ρεθύμνου και έκτοτε η τύχη της αγνοείται. Το απόγευμα, οι συγγενείς της φοιτήτριας νοσηλευτικής δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Είπαν ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και ότι η 20χρονη έφυγε από το σπίτι, με το αυτοκίνητό της.

Αργά το απόγευμα, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο της φοιτήτριας στην παραλία του Πετρέ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε η τσάντα με προσωπικά της έγγραφά και χρήματα. Δεν βρέθηκε όμως το κινητό της τηλέφωνο. 

Για να βρεθεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, ο εισαγγελέας ζήτησε τη συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία ενημέρωσε ότι το τελευταίο στίγμα, εντοπίστηκε στις 11.15 από την κεραία της Σκλόκας Χανίων. Από εκείνη τη στιγμή όμως, το κινητό της απενεργοποιήθηκε.

Οι έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής συνεχίζονται, ενώ ο αδερφός της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version