Τρίτη, 20 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ρόδος: Αυτοκτονία 28χρονου Ιταλού ξενοδοχοϋπαλλήλου που είχε εξαφανιστεί

Ρόδος: Αυτοκτονία 28χρονου Ιταλού ξενοδοχοϋπαλλήλου που είχε εξαφανιστεί

Ανάστατη η Ρόδος από την αυτοκτονία του νεαρού. Ο 28χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ήταν αγνοούμενος για ένα 24ωρο.

Τέλος στη ζωή του έβγαλε ένας 28χρονος Ιταλός ξενοδοχοϋπάλληλος, με την αυτοκτονία να έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους και τους φίλους του. Η Ρόδος παραμένει στο επίκεντρο, με τους ανθρώπους του θύματος να περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, για να κλείσει και τυπικά ο φάκελος της υπόθεσης. Όλα τα ευρήματα και οι εικόνες, οδηγούν τις Αρχές στη σκέψη της αυτοχειρίας. Ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και τα ίχνη του, είχαν χαθεί μυστηριωδώς, χωρίς κανείς να γνωρίζει για τις προθέσεις του. Οι χειρότεροι φόβοι έμελλε να επιβεβαιωθούν γρήγορα.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 18 Αυγούστου του 2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λίνδου στη Ρόδο, για την ύπαρξη σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην παραλία της Λάρδου. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού. Εντόπισαν τη σορό, η οποία περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ο άνδρας, ύψους περίπου 1,70 και κανονικής σωματικής διάπλασης, έφερε τατουάζ στα χέρια και συγκεκριμένα στο δεξί χέρι σχέδιο ενός δέντρου και στο αριστερό χέρι, σχέδιο με φάσεις της πανσελήνου. Επιπλέον έφερε μαζί του ένα σάκο ο οποίος ήταν γεμάτος με πέτρες, ένδειξη που οδήγησε από την πρώτη στιγμή, στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Από τις έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου προέκυψε ότι για το άτομο που ταίριαζε στην περιγραφή,  είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα, διενεργείτο έρευνα των αστυνομικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για τον εντοπισμό ενός Ιταλού ξενοδοχοϋπαλλήλου, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε από μια Ελληνίδα συνάδελφό του στο αστυνομικό τμήμα Νότιας Ρόδου.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, το μεσημέρι της 19ης Αυγούστου 2024 η γυναίκα κατέθεσε ότι τις βραδυνές ώρες της 17ης Αυγούστου 2024, ο 28χρονος Ιταλός έφυγε από το δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου, όπου εργαζόταν και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο Ιταλός φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη και να ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Άφησε το κινητό τηλέφωνο, τα χρήματα, έγγραφα ταυτοπροσωπίας και τις αποσκευές του, μέσα στο δωμάτιο που έμενε. Οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις