Site icon NewsIT

Ρόδος: Η εγγονή βρήκε νεκρή τη γιαγιά της στο σπίτι που βλέπετε – Τα χτυπήματα στο κεφάλι που προβληματίζουν την αστυνομία (Φωτό)!

04.11.2014 | 12:18
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Τραγική φιγούρα η εγγονή της γυναίκας που άρχισε να καλεί σε βοήθεια - Αποκλεισμένη η περιοχή από αστυνομικούς - Στο σημείο και ιατροδικαστής...

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή λίγο πριν τις 09.00 το πρωί στην περιοχή Ασγούρου. Πρόκειται για την 67χρονη Ο.Γ του Ευάγγελου, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την εγγονή της μέσα στο σπίτι όπου διέμενε.

Η εγγονή της ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία άνδρες της οποίας έφθασαν επιτόπου, αποκλείοντας έτσι ολόκληρη την περιοχή για να κάνουν σχετικές έρευνες. Η άτυχη 67χρονη, έφερε τραύματα στο κεφάλι, από χτυπήματα, τα οποία εκτιμάται ότι επέφεραν το θάνατό της.

Αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το πως μπορεί να προήλθε ο θάνατός της. Η 67χρονη, ήταν μητέρα δύο παιδιών. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στην περιοχή με επικεφαλής τον διοικητή ασφαλείας Ρόδου κ. Καζαμία, ενώ έχουν κληθεί ειδικοί αστυνομικοί της σήμανσης και βέβαια ο ιατροδικαστής.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version