Δευτέρα, 21 Οκτ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα και το παιδί του – Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πατέρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O 48χρονος εξύβρισε, απείλησε αλλά και χτύπησε την σύζυγο και τον ανήλικο γιο του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Ρόδου…

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες (03-06-2016) από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 48χρονος Αλβανός, για τον ξυλοδαρμό της 45χρονης γυναίκας και του 15χρονου γιου του! Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (31 Μαΐου 2016) το απόγευμα και καταγγέλθηκε στην αστυνομία από την σύζυγο του αλλοδαπού με αποτέλεσμα την σύλληψη του 48χρονου και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις 17.00 το απόγευμα ο 48χρονος Αλβανός εξύβρισε, απείλησε αλλά και χτύπησε την σύζυγο και τον ανήλικο γιο του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Ρόδου.

Η 45χρονη κάλεσε την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τον Αλβανό εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον προσαγάγουν. Χθες το μεσημέρι ο 48χρονος αλλοδαπός κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, αντίσταση και εξύβριση καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε