Site icon NewsIT

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 40χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του

03.03.2023 | 17:31
Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 40χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο 40χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του, τον περασμένο Ιούνιο στη Ρόδο.

Ο 40χρονος, που μέσα από διαδοχικές εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη («Φως στο Τούνελ») ζητούσε την συνδρομή της για την επίσπευση των ερευνών, τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, δεν κατόρθωσε να πείσει για την αθωότητα του.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr πριν από την απολογία του ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε και ειδικότερα από την αδελφή του Κατερίνα, που έχει ταχθεί και δημόσια υπέρ της αθωότητας του αλλά και από την σύντροφο του, Πανδώρα, η οποία κατέθεσε ότι ο 40χρονος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Οι δύο συνάδελφοι του με τις καταθέσεις τους τον έφεραν να προσποιείται να συνομιλεί με τον πατέρα του την 14η Ιουνίου 2022 πράγμα αδύνατο καθώς σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης ο 75χρονος ήταν ήδη νεκρός…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version