Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ρόδος: Βίντεο με τον αδέσποτο σκύλο που έκλεψε την καρδιά και υιοθετήθηκε από Αγγλίδα τουρίστρια

Ρόδος: Βίντεο με τον αδέσποτο σκύλο που έκλεψε την καρδιά και υιοθετήθηκε από Αγγλίδα τουρίστρια

Η Ρόδος έγινε θέμα σε διεθνή ΜΜΕ, αυτή τη φορά για ένα ζώο που υιοθετήθηκε. Ο αδέσποτος σκύλος ταξίδεψε στην Αγγλία και πλέον ζει στο σπίτι της γυναίκας που τον είδε και τον λάτρεψε με την πρώτη ματιά.

Ο Άρλο, ήταν μέχρι πρότινος ένας αδέσποτος σκύλος, που έψαχνε για τροφή στη Ρόδο. Από τα μέσα Μαΐου βρίσκεται σε ένα αγγλικό προάστιο και απολαμβάνει τη νέα του ζωή, στο σπίτι της Αγγλίδας τουρίστριας που τον είχε δει στο ελληνικό νησί. Η ίδια ανέβασε βίντεο στο TikTok και εξήγησε όλα όσα έγιναν. Από τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά το σκυλάκι, μέχρι τον έρανο που έκανε ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα και να μπορέσει να ταξιδέψει κοντά της. Η Ρόδος, όπως φαίνεται, θα μείνει στη μνήμη της γυναίκας κυρίως για το τετράποδο που έμελλε να γίνει μέλος της οικογένειάς της.

Στα τέλη Απριλίου του 2024, η Μέισι Τρούσκοτ είχε έρθει για στιγμές χαλάρωσης στην χώρα μας, όταν σε μια βόλτα στη Ρόδο, είδε για πρώτη φορά Ένα μικρό αδέσποτο σκυλί. Την κοιτούσε με βουρκωμένα μάτια και η ίδια από την πρώτη στιγμή σκέφτηκε να το υιοθετήσει.

Αρχικά φρόντισε τον μικρό Άρλο για το διάστημα που έμενε στη Ρόδο, όμως η στιγμή που αποχωρισμού δεν αργούσε να έρθει. Τον άφησε πίσω με δάκρυα στα μάτια, αλλά και μια υπόσχεση. Να επιστρέψει για να τον πάρει στο σπίτι της στην Αγγλία.

@macytruscott.x

Update 🐶❤️

♬ original sound – macytruscott

Για την προσπάθεια αυτή, άνοιξε έναν διαδικτυακό έρανο μέσα από τον οποίο συγκέντρωσε σχεδόν 1.000 αγγλικές λίρες, ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει ο Άρλο στην Αγγλία.

Μέσα στον Μάιο, η επανασύνδεση έγινε πραγματικότητα με τον μικρό σκύλο να απολαμβάνει πλέον τη νέα του ζωή, στο αγγλικό προάστιο που ζει η Μέισι. Η ίδια μάλιστα βοήθησε και ακόμα μια οικογένεια να πάρει ένα αδέσποτο σκυλί από την Ελλάδα στην Αγγλία.

 

@macytruscott.x

https://gofund.me/9e640e83 Saving a stray puppy ❤️

♬ sparks – welcome

Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με τις εικόνες στο TikTok να γίνονται viral. Η Μέισι ανέφερε πως θα κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια στον Άρλο, που δείχνει όπως αναφέρει ευτυχισμένος, στο νέο ξεκίνημα της ζωής του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις