Τοπικά Νέα

Ρωσία και Ελλάδα συζητούν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Νοβοροσίσκ

Η Ρωσία και η Ελλάδα συζητούν το άνοιγμα ακτοπλοϊκής γραμμής για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την ρωσική πόλη Νοβοροσίσκ.

Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ, ο οποίος αποκάλυψε την σκέψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Νοβοροσίσκ.

Ο Ουσακόφ, αναφερόμενος στις προοπτικές της συνεργασίας στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών είπε επίσης ότι συζητείται η περίπτωση της πώλησης σύγχρονων ιπτάμενων δελφινιών τύπου «Kometa120M», που προσφέρονται για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Ελλάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα