Site icon NewsIT

Σάμος: Αυτοσχέδια φλογοβόλα και τομάτες με… λεπίδες μεταξύ μαθητών!

23.02.2014 | 11:48
Σάμος: Αυτοσχέδια φλογοβόλα και τομάτες με… λεπίδες μεταξύ μαθητών!

Το έθιμο του "πολέμου" που αναβιώνει στη Σάμο, "εξέλιξαν" οι μαθητές στο Βαθύ με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να καταλήξουν τραυματισμένοι!

Όπως διαβάζουμε στο i-samos.gr, το έθιμο της Τσικνοπέμπτης ανάμεσα σε μαθητές και παιδιά στο Βαθύ, να χωρίζονται σε ομάδες και να χτυπιούνται στα σοκάκια και στον εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε με απλά μπουγελώματα (νερόμπομπες), μετά από μερικά χρόνια συνεχίστηκε με αυγά, αλλά τα 2-3 τελευταία χρόνια ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Όπως αναφέρουν και τα ίδια τα παιδιά σε σελίδα στο Facebook “Μαθητική Ενημέρωση”, η κατάσταση φέτος ήταν ανεξέλεγκτη, όπου σημειώθηκαν φαινόμενα εξωφρενικά (όπως γράφουν), με χρήση αυτοσχέδιων… φλογοβόλων (αναμμένος αναπτήρας μπροστά απο αφρό) και με εκτόξευση ακόμη και τομάτας όπου μέσα είχαν βάλει λεπίδες!

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει τραυματισμός δύο παιδιών, με το ένα να μετρά μερικά ράμματα στο πρόσωπο και το άλλο σκισίματα στο στόμα!

Στο τέλος χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία ενώ οι καταστηματάρχες του εμπορικού δρόμου είναι έξαλλοι με την κατάσταση αφού υπήρξαν και περιστατικά καταστροφής βιτρινών από τους πιτσιρικάδες…

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φθιώτιδα: Το “ευχαριστώ” των μαθητών στον Απόστολο Γκλέτσο

Οι Τούρκοι ομολογούν πως πνίγουν τους μετανάστες στο Αιγαίο

Επιτέθηκαν και λήστεψαν ντελιβερά στην Ξάνθη

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version