Τοπικά Νέα

Σάμος: Τουλάχιστον 25 μετανάστες έσωσαν οι λιμενικοί στο ναυάγιο με το νεκρό αγοράκι

Τουλάχιστον 25 παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες και η σορός ενός 6 αγοριού, εντοπίστηκαν χθες από το Λιμενικό Σώμα σε δυσπρόσιτη περιοχή  του ακρωτηρίου «ΠΡΑΣΟ» στη Σάμο.

Συνελήφθη ένας 23χρονος Αφγανός μεταξύ των μεταναστών για παράβαση του νόμου που αφορά τη  διευκόλυνση μεταφοράς υπηκόων τρίτης χώρας στο ελληνικό έδαφος ή την έξοδο από αυτή.

Σάμος: Ναυάγιο με ένα νεκρό παιδί και 6 αγνοούμενους! Τραγωδία στο Αιγαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αναγνωρίστηκε από τους μετανάστες ως χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε στο σημείο.

Επίσης συνελήφθη ο 25χρονος Αφγανός πατέρας του ανήλικου νεκρού αγοριού για παράβαση του άρθρου που αφορά έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα