Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σαντορίνη: Δημοτικός σύμβουλος κάλεσε τους κατοίκους σε lockdown για να έχουν χώρο οι τουρίστες

Σαντορίνη: Δημοτικός σύμβουλος κάλεσε τους κατοίκους σε lockdown για να έχουν χώρο οι τουρίστες
Eurokinissi

Να ελαττώσουν τις μετακινήσεις τους λόγω της έλευσης 17.000 τουριστών από κρουαζιερόπλοιο στη Σαντορίνη κάλεσε με ανάρτησή του στο Facebook δημοτικός σύμβουλος της Θήρας, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

«Άλλη μια δύσκολη ημέρα για την πόλη και το νησί μας με την έλευση 17.000 επισκεπτών από τα κρουαζιερόπλοια. Παρακαλούμε την προσοχή σας και όσο μπορούμε ελαττώνουμε τις μετακινήσεις μας!», αναφέρεται στην ανακοίνωση που απευθύνεται στους κατοίκους της Σαντορίνης, υπογράφεται από την «Τοπική Κοινότητα Θήρας» και ανέβασε στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καβαλλάρης.

Με τρόπο που θυμίζει το μήνυμα 112, με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση οι κάτοικοι της Σαντορίνης καλούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μην επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Οι κάτοικοι της Σαντορίνης ενημερώνονται ότι έρχονται πλήθη τουριστών στο νησί και τους ζητείται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

 

Σημειώνεται ότι ο κ. Καβαλλάρης κατέβασε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ διαγράφηκε και η ανάρτηση από την Τοπική Κοινότητα Θήρας.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις