Τρίτη, 20 Αυγ.
32oC Αθήνα

Σαντορίνη: Εξωθούσε στην πορνεία 34χρονη και κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο

Σαντορίνη: Εξωθούσε στην πορνεία 34χρονη και κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο
ΦΩΤΟ istock

Ο 19χρονος συνελήφθη στη Σαντορίνη μετά από έρευνα αστυνομικών. Όπως διαπιστώθηκε εξωθούσε στην πορνεία μια νεαρή γυναίκα, που παγιδεύτηκε, με τον ίδιο να κερδίζει χρήματα.

Τέλος στη δράση 19χρονου στη Σαντορίνη, έδωσαν αστυνομικοί, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που έφτασαν στα χέρια τους. Ο συλληφθείς εξωθούσε στην πορνεία 34χρονη που γνώριζε από παλιότερα. Η γυναίκα ήταν αναγκασμένη να εκδίδεται με πελάτες που έβρισκε ο ίδιος και να του παραδίδει τα χρήματα. Στο κινητό τηλέφωνο του 19χρονου βρέθηκαν βίντεο που είχε τραβήξει, από τα ραντεβού της νεαρής γυναίκας, στο νησί των Κυκλάδων.

Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εμπορία ανθρώπων, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακή βία, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας στη Σαντορίνη.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τη σχέση που είχε με 34χρονη αλλοδαπή την ωθούσε με τη βία σε συνευρέσεις με τρίτα άτομα έναντι αμοιβής, που καρπωνόταν ο ίδιος. Παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 360 ευρώ, προερχόμενα από εγκληματική δραστηριότητα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις