Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Σαντορίνη: «Μουσακάς 33 ευρώ η μερίδα σε εστιατόριο» σύμφωνα με καταγγελία

Σαντορίνη: «Μουσακάς 33 ευρώ η μερίδα σε εστιατόριο» σύμφωνα με καταγγελία
Εικόνα αρχείου από youtube

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η καταγγελία γυναίκας. Όπως λέει ο μουσακάς που παρήγγειλε σε εστιατόριο στη Σαντορίνη, χρεώθηκε προς 33 ευρώ.

Ο «χρυσός» μουσακάς στη Σαντορίνη, δίνει τροφή για σχόλια και συζητήσεις. Προκαλεί «θόρυβο» στα social media, με τους χρήστες να ζητούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Για την ώρα πάντως, η γυναίκα που έκανε την καταγγελία, δεν θέλησε να κατονομάσει το κατάστημα του νησιού, ούτε να δείξει την απόδειξη. Αυτά τα δύο, κάνουν ορισμένους να αμφισβητήσουν συνολικά το περιεχόμενο των λόγων της, με άλλους πάντως, να μην πέφτουν από τα σύννεφα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους συζητήσεις, μόνο κακό κάνουν σε μια περίοδο που το διάσημο νησί των Κυκλάδων, δίνει τη δική του μάχη για να φτάσει στην κορυφή.

Στην καταγγελία που έκανε η γυναίκα στο cycladeslive.gr αναφέρει: «Μια μερίδα μουσακά μας την χρέωσαν 33 ολόκληρα ευρώ! Το διανοείστε; Ενα κομμάτι μια σταλιά 33 ευρώ. Κι όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβά ρε παιδιά, ξέρετε τι απάντηση πήρα; Ότι εδώ είναι Σαντορίνη και τι περίμενα…».

Παραμένει άγνωστο αν έχουν προβεί σε ερευνητικές διαδικασίες οι ελεγκτικές αρχές του νησιού. Παράγοντες του νησιού σχολίαζαν, πως η Σαντορίνη προσφέρει τη δυνατότητα για διακοπές, πολλών κατηγοριών. Υπάρχουν οι υποδομές για να ικανοποιηθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί τουρίστες, που φυσικά θα πληρώσουν ανάλογα, υπάρχουν όμως και τα μέρη που μπορεί να κάνει διακοπές και μια μέση ελληνική οικογένεια.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα με τη χρέωση του μουσακά κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων και αναμένονται απαντήσεις για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν, ακόμα και εντός της ημέρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις