Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Σαντορίνη: Ομίχλη σκέπασε τα πάντα και το θέαμα από την καλντέρα ήταν εκπληκτικό

Σαντορίνη: Ομίχλη σκέπασε τα πάντα και το θέαμα από την καλντέρα ήταν εκπληκτικό
Εικόνα από TikTok

Το βίντεο από τη Σαντορίνη δείχνει την ομίχλη να έχει δημιουργήσει μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες, που απαθανατίζονται από την διάσημη καλντέρα του νησιού.

Η ομίχλη απλώνεται στον ορίζοντα και οι εικόνες από την Σαντορίνη, ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Η λήψη γίνεται από την καλντέρα στο Ημεροβίγλι και το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής. Βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok απαθανάτισε τη σκηνή και έγινε γρήγορα viral στους κόλπους του διαδικτύου, με τις αναδημοσιεύσεις να είναι συνεχείς.

Οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν ένα σύννεφο υγρασίας στο νησί, με αποτέλεσμα η Σαντορίνη να καλυφθεί από ομίχλη, που έφτιαξε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

Το παρακάτω βίντεο στο TikTok δείχνει το σύννεφο της ομίχλης να συγκεντρώνεται πάνω στο φρύδι της Καλντέρας της Σαντορίνης.

Ένα από τα πλοία φαίνεται πάνω από την ομίχλη, με τις εικόνες από τα μπαλκόνια στην καλντέρα να είναι εντυπωσιακές. Όπως λένε ντόπιοι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται μάρτυρες και θεατές τέτοιων εικόνων, που πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα στα social media και όχι μόνο.

@nomikougeorgia

 

♬ Cause You Are Young – ONEIL & KANVISE & FAVIA

Όλα αυτά την ώρα που η Σαντορίνη παραμένει γεμάτη από τουρίστες, που απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες του φετινού καλοκαιριού, στο δεύτερο μισό του Αυγούστου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις