Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Σαρωτικοί έλεγχοι και συλλήψεις για τους παραβάτες των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό

Σαρωτικοί έλεγχοι και συλλήψεις για τους παραβάτες των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό
ΦΩΤΟ αρχείου

Aυστηρότατοι είναι οι έλεγχοι για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση προκειμένου να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο ο φοβερός και τρομερός κορονοϊός.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας κομμώτριας που πήγε το πρωί του Σαββάτου (14.03.2020) και άνοιξε κανονικά το κατάστημά της στο Ηράκλειο και δέχθηκε την πελατεία της.

Μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. που “σαρώνουν” και το Ηράκλειο εντόπισαν το ανοιχτό κατάστημα και προχώρησαν στην προσαγωγή της κομμώτριας, οδηγώντας την στο Τμήμα.

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η προσαγωγή πιθανότατα θα εξελιχθεί σε σύλληψη με την κομμώτρια να οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (σ.σ. 13.03.2020) συνελήφθησαν τρεις ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και ένας καθηγητής στα Γρεβενά και την Κομοτηνή επειδή παρέδιδαν μαθήματα στα εκπαιδευτήριά τους παρά την σχετική απαγόρευση.

Κορονοϊός: Πλήρης συμμόρφωση των καφέ και χώρων εστίασης

Πλήρης συμμόρφωση στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έδειξαν οι ιδιοκτήτες καφέ και καταστημάτων εστίασης στο Ηράκλειο.

Μετά τις χθεσινές (σ.σ. 13.03.2020) ανακοινώσεις του λοιμοξιωλόγου, Στέφανου Τσιόδρα, άρχισαν να κλείνουν ένα ένα τα καταστήματα κατεβάζοντας ρολά.

Στο κέντρο της πόλης δεν κυκλοφορεί… ψυχή, ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.

πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις