Τοπικά Νέα

Σεισμός στην Κρήτη: 3,4 Ρίχτερ ταρακούνησαν και πάλι το Αρκαλοχώρι

Νέα σεισμική δόνηση χτύπησε και πάλι το Αρκαλοχώρι, καθώς λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε σεισμός 3,4 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13.5 χιλιόμετρα και σημειώθηκε 6 χιλιόμετρα Δυτικά Νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου.

Σημειώνεται πως πριν ένα χρόνο περίπου, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, ένας ισχυρότατος σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χτύπησε το Αρκαλοχώρι και είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες σπίτια να καταστραφούν, ενώ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα