Site icon NewsIT

Σέρρες: Φωτιά κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια τρένων

16.02.2024 | 20:07
Σέρρες: Φωτιά κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια τρένων

Με πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και χαμηλότερες ταχύτητες ξεκίνησαν τα δρομολόγια των επιβατικών τρένων στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, ένα μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. Στο πρώτο δρομολόγιο με αναχώρηση από τον σταθμό Λαρίσης για Καλαμπάκα ταξίδεψαν ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης και στελέχη της Hellenic Τrain, θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, στο ύψος των Σερρών.

Σε ανάρτησή της η Hellenic Train ανέφερε ότι τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1634 (Θεσσαλονίκη – Σέρρες) και 1635 (Σέρρες-Θεσσαλονίκη) καταργούνται μερικώς στο τμήμα μεταξύ Σιδηροκάστρου – Σερρών. Οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία.

Η πυρκαγιά είναι σε αγροτική έκταση και σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία δεν εμπνέει ανησυχία. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version