Σάββατο, 28 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Σκιάθος: Απείλησε την σύζυγό του και εκείνη τον κατήγγειλε – «Θα δεις τι θα πάθεις σπίτι»

«Θα δεις τι θα πάθεις, όταν γυρίσουν σπίτι…». Αυτά ήταν τα λόγια ενός 45χρονου προς την σύζυγό του, τα οποία και την οδήγησαν να τον καταγγείλει στις Αρχές. Το περιστατικό, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (30/12) στην Σκιάθο, με τον 45χρονο να καταλήγει στο τμήμα. 

Ο 45χρονος – σύμφωνα πάντα με το e-thessalia.gr – φέρεται να απείλησε την σύζυγό του, όταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (30/12) χρειάστηκε να μεταφέρουν το ένα από τα δύο τους παιδιά στο νοσοκομείο και εκείνη αρνήθηκε να επιβιβαστεί. «Θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε στο σπίτι», φέρεται να είπε ο 45χρονος στη σύζυγό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος δεν προέβη σε κάποια άλλη ενέργεια και μόνο απείλησε την σύζυγό του, ενώ εκείνη είχε αρνηθεί να μπει στο αυτοκίνητο γιατί φοβόταν αφού ο άντρας της ήταν μεθυσμένος. 

Η γυναίκα κατήγγειλε στο περιστατικό στις Αρχές, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 45χρονο. Ωστόσο, αργότερα υποστήριξε δεν συνέβη κάτι σημαντικό και πως δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, είπε πως δεν αισθάνθηκε απειλή ότι θα της προκαλέσει κακό, αλλά φοβήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο επειδή ο άνδρας της είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και σκέφθηκε μήπως συμβεί κάποιο ατύχημα. Υποστήριξε πως ποτέ δεν είναι οξύθυμος και δεν εκδηλώνει επιθετικές τάσεις, τόσο προς την ίδια, όσο και προς τα παιδιά, αποτελώντας πρότυπο συζύγου και πατέρα. Παράλληλα εξετάστηκε και το ποινικό του μητρώο και διαπιστώθηκε πως δεν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κάποια ανάλογη πράξη.

Με πληροφορίες από e-thessalia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις