Site icon NewsIT

Σκορπιός: Τα συλλεκτικά κρασιά και η ενοικίαση κρουαζιερόπλοιου για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ!

05.05.2014 | 12:04
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το «Ευτυχισμένα Γενέθλια» που θα τραγουδήσουν στις 4 Ιουνίου, στην Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, οι διάσημοι καλεσμένοι της, θα είναι το λαμπερό «come back» του νησιού στη χλιδή και στη διασκέδαση...

Εργάτες, τεχνικοί και ηλεκτρολόγοι δουλεύουν νυχθημερόν για την πλήρη αποκατάσταση των μπανγκαλόου και τη φωταγώγηση των χώρων, όπου θα δώσει το παρών και η Beyonce. Τη διοργάνωση για τα γενέθλια της κόρης του Ρώσου ολιγάρχη έχει αναλάβει μια Γαλλίδα που φημίζεται για… τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα: «Πληροφορήθηκα από φίλους του Russian tycoon στο Μόντε Κάρλο ότι το party της νεαρής του κόρης Εκατερίνα στο νησί που έκανε ξακουστό στα πέρατα του κόσμου ο Αρ. Ωνάσης προετοιμάζεται από Γαλλίδα, γόνο old money οικογένειας.

Η κυρία «ειδικεύεται» σε gatherings αποκλειστικά και μόνο για billionaires. Εκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται για τέτοιου είδους parties. Καλεσμένοι προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, διάσημοι d.j. και τραγουδιστές, που απολαμβάνουν συλλεκτικές σαμπάνιες και εδέσματα τα οποία πολλές φορές έρχονται σχεδόν έτοιμα από μεγάλα εστιατόρια του εξωτερικού.

Το party της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου. Το κορίτσι ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, είναι καλλίγραμμη, κατάξανθη, κομψή και άκρως επικοινωνιακή. Πληροφορούμαι επίσης ότι ελάχιστοι από τους φίλους της οικογενείας θα φιλοξενηθούν στα ανακαινισμένα σπιτάκια που βρίσκονται πάνω στον Σκορπιό. Πολλοί θα μείνουν σε yachts, ενώ υπάρχει η σκέψη να ενοικιαστεί κρουαζιερόπλοιο για τη μεταφορά των guests από το λιμάνι του Πειραιά στη Λευκάδα. Οι προσκεκλημένοι θα φθάσουν στον Σκορπιό με τα υπερσύγχρονα ταχύπλοα που αγόρασε πέρυσι ο «βασιλιάς της ποτάσας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σάμος: Εφιαλτικό σενάριο για εγκλωβισμένους μετανάστες στο σκάφος που βυθίστηκε – Πνίγηκαν δύο νεαρές μητέρες – Αγωνία για ανήλικο αγοράκι (Φωτό)!

Ηράκλειο: Πέθανε την ώρα που δοκίμαζε ρούχα σε κατάστημα μπροστά στη γυναίκα του – Δάκρυα για τον πασίγνωστο γιατρό!

Κρήτη: Σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο νεαρός αθλητής – Τον βρήκε νεκρό σε χαράδρα η γυναίκα του!

Κως: ”Φώναξε τον φίλο του για να παρακολουθήσει το βιασμό μου” – Φρίκη σε διαμέρισμα του νησιού για νεαρή γυναίκα!

Θεσσαλονίκη: Γνωρίστε την αφανή ηρωίδα του Γιάννη Μπουτάρη!

Ηλεία: Το καλαμπούρι που… έφερε δάγκωμα – Οι λέξεις που έκαναν έξαλλο υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές!

Ρόδος: Τα καλλιστεία για την ”Μις Ουκρανία” – Η οδύσσεια της 17χρονης καλλονής που κέρδισε τον τίτλο (Φωτό)!

Ξάνθη: Τι φαντάζεστε ότι παρακολουθούν από την ταράτσα οι 7 κύριοι της φωτογραφίας – Δείτε φωτό και βίντεο!

Σκύρος: Οι τρυφερές στιγμές του Κώστα Μπακογιάννη με τον γιο του – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version