Site icon NewsIT

Σκουριές: Οι απαντήσεις της ”Ελληνικός Χρυσός” στον Πάνο Σκουρλέτη για τα μεταλλεία!

23.09.2015 | 14:53
ΦΩΤΟ από Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μεταλλείων Κασσάνδρας

ΦΩΤΟ από Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μεταλλείων Κασσάνδρας

Οι μεταλλωρύχοι περιμένουν μια ευχάριστη είδηση για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, από τον υπουργό...

Μετά την αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη στο φλέγον θέμα των μεταλλείων, το γραφείο τύπου της ”Ελληνικός Χρυσός” εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια οι δύο πλευρές να έρθουν πιο κοντά και να βρεθεί επιτέλους η πολυπόθητη λύση.

”Η Ελληνικός Χρυσός ευχόμενη καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, δηλώνει – όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν χωρίς να βρει ανταπόκριση – την πάγια θέση της για μια παραγωγική συνεργασία με τον κ. Σκουρλέτη και τις υπηρεσίες του Υπουργείου του, προς όφελος της εθνικής οικονομίας, της τοπικής ανάπτυξης στη Χαλκιδική αλλά και των οικογενειών που ζουν από τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Η Ελληνικός Χρυσός δηλώνει επίσης την ικανοποίησή της για το γεγονός πως στις δηλώσεις του κ. Υπουργού διαφάνηκε η πρόθεσή του να ευθυγραμμίσει την πολιτική του Υπουργείου με τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης και ειδικότερα του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αυτό έχει τελικά σημασία και όχι οποιαδήποτε άλλη άγονη αντιπαράθεση περί αλήθειας και ψεύδους.

Η νομιμότητα είναι τελικά αυτή που πρέπει να γίνεται σεβαστή και να μας δεσμεύει όλους. Σχετικά με την κατακλείδα της δήλωσης του κ. Υπουργού περί «εξαφάνισης της εταιρείας», χρήζει διευκρίνισης από τον ίδιο καθώς τουλάχιστον στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ δεν είναι κατανοητή. Αν εννοεί ο κ. Υπουργός πως η εταιρεία δεν ενεπλάκη στον διεξαγόμενο προεκλογικό αγώνα, τότε πράγματι η επισήμανση είναι σωστή”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version