Site icon NewsIT

Σκουριές: Το ντοκουμέντο των επεισοδίων – Έτσι ξεκίνησαν όλα!

20.02.2014 | 12:28
ΦΩΤΟ από seleo

ΦΩΤΟ από seleo

Το βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε δείχνει πως ακριβώς έγιναν τα επεισόδια στις Σκουριές και τι συνέβη όταν τα ΜΑΤ, βρέθηκαν απέναντι από κατοίκους της περιοχής...

Το βίντεο διάρκειας 7 λεπτών δείχνει τους άντρες των ΜΑΤ να πλησιάζουν τους κατοίκους που έχουν αποκλείσει το δρόμο και να τους σπρώχνουν για να φύγουν. Οι διαδηλωτές κάθονται και άλλοι ξαπλώνουν στο δρόμο, με τις αποδοκιμασίες να είναι έντονες.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων συνελήφθησαν τρί άτομα – δύο γυναίκες 30 και 47 ετών και ένας άνδρας 55 ετών – και κατηγορούνται ότι απέκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στο εργοστάσιο της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές

Οι καταγγελίες των κατοίκων για τα επεισόδια

Οι κάτοικοι της Ιερισσού λένε ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με αγριότητα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι πολίτες. Οπως δήλωσε στο Newsit o εκπρόσωπος των κατοίκων της Ιερισσού Τόλης Παπαγεωργίου, “είναι τώρα 3 με 4 μέρες που ο κόσμος ζητάει από τον εισαγγελέα να διακοπούν οι εργασίες της ‘Ελληνικός Χρυσός στο δρόμο από το Χονδρό Δένδρο γιατί από τις αναλύσεις που κάναμε στα υλικά που ρίχνουν διαπιστώσαμε υψηλές περιεκτικότητες σε αρσενικό και μόλυβδο και ως εκ τούτου όλη η περιοχή μολύνεται από τα υλικά αυτά”.

Η διάψευση και η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνεται ότι :”Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα ότι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν κατά διαδηλωτών.

Αντίθετα, ομάδα ατόμων δε συμμορφώνονταν με συνεχείς αστυνομικές συστάσεις και εντολές να απομακρυνθούν από το σημείο. Οι διατιθέμενες αστυνομικές δυνάμεις δεν προέβησαν σε χρήση δακρυγόνων μέσων εναντίον των διαδηλωτών, αλλά τους απομάκρυναν με την σωματική τους παρουσία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λάρισα: Έγινε μάνα και πέθανε στο κρεβάτι της γέννας – Η ασύλληπτη τραγωδία αναβιώνει στο δικαστήριο!

Κως: Συγκλονίζει η μάχη της 24χρονης Παναγιώτας – Την ”χτύπησε” η κατάρα της οικογένειας!

Κυκλάδες: Το νησί που κέρδισε την Σαντορίνη και την Μύκονο στη λίστα με τα καλύτερα της Ευρώπης!

Πρέβεζα: Τα… αθώα χαμόγελα που στο τέλος υπνώτιζαν – Αποκαλύψεις για τη θηλυκή συμμορία!

Κρήτη: Οι… ιδιαίτερες φωτογραφίες που κάνουν θραύση στο facebook – Πάρτε μία γεύση!

Πάτρα: Οι χειρονομίες και τα λόγια επιχειρηματία σε παντρεμένη γυναίκα έφεραν άγριο ξύλο και δύο επιθέσεις!

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version