Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε γονείς και το 2χρονο παιδί τους – Στη ΜΕΘ το ζευγάρι

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε γονείς και το 2χρονο παιδί τους – Στη ΜΕΘ το ζευγάρι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11.09.2024) στην Θεσσαλονίκη, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζούς.

Ο 37χρονος μπαμπάς, η 34χρονη μαμά και το 2χρονο παιδάκι τους παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα πληροφορίες του thestival.gr, το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε την οικογένεια στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η μητέρα του οδηγού βρίσκεται στο σημείο της παράσυρσης, Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε “δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο”. Λέει πως ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει γδαρσίρματα και αυτή την ώρα καταθέτει στην αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις