Site icon NewsIT

Σούδα: Η περιπέτεια και η σύλληψη δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ στην αμερικανική βάση!

29.08.2013 | 12:16
ΦΩΤΟ από πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

ΦΩΤΟ από πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μάριος Διονέλης και ο εικονολήπτης του σταθμού, συνελήφθησαν ενώ έκαναν ρεπορτάζ - Δείτε το βίντεο...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μάριο Διονέλλη και τον εικονολήπτη Νίκο Σαράντο που συνελήφθησαν με αφορμή τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν κοντά στην αμερικανική βάση της Σούδας.

Μάλιστα οι συνέδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου αφέθηκαν ελεύθεροι και χωρίς ποινικές διώξεις με εντολή του εισαγγελέα Χανίων.

Η σύλληψη τους έγινε κατόπιν εντολής της Στρατιωτικής Μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο Τηλεοπτικός Σταθμός των Αθηνών όσο και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το χειρισμό της υπόθεσης ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται αν το συνεργείο είχε τραβήξει τηλεοπτικό υλικό από τη Βάση, προκειμένου αυτό να παραδοθεί στις αρχές.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα έχουν ήδη γίνει παρεμβάσει από τα διοικητικά συμβούλια τόσο της ΕΣΗΕΑ όσο και της ΕΣΗΕΠΗΝ. Δείτε τι είπε ο ίδιος για την περιπέτειά του, στην πρωινή εκπομπή του σταθμού…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Γιάννενα: Ένας νεκρός και δύο παιδιά τραυματισμένα από σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο!

Κέρκυρα: Εικόνες από το σπίτι της φρίκης – Έπνιξε την κόρη της και αυτοκτόνησε!

Σοκ από ομαδικό βιασμό – Τον λήστεψαν και τον βίασαν 4 άτομα


Νύχτα κόλαση στη Βοιωτία – Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Λιβαδειά, κάηκαν 4 σπίτια, εκκενώθηκε γηροκομείο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version