Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Στα χέρια της Αστυνομίας ένας 27χρονος που έκλεβε μαγαζιά στην Κόρινθο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών σε καταστήματα στην Κορινθία. Συνελήφθη ένας άνθρωπος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πειραιά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και τρεις περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε καταστήματα, στην Κόρινθο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη προχθές το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πειραιά, για ναρκωτικά. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που έγινε από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε κάνει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών:

Την 9/10.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
Την 11.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Την 12.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε χρήματα και δύο ηλεκτρονικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου.
Την 22/23.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε χρήματα.
Την 23.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Την 25.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Την 25.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε χρήματα.

Ο 27χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε αρμοδίως. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε