Site icon NewsIT

Λαμία: Το μήνυμα ελπίδας και το παράπονο της ξανθιάς καλλονής [pics, video]

24.03.2019 | 08:30
Λαμία: Το μήνυμα ελπίδας και το παράπονο της ξανθιάς καλλονής [pics, video]

H Δήμητρα Κοντοβά από τη Λαμία, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ». Το μήνυμα ελπίδας και το μεγάλο παράπονο.

Είναι η Καλλιτέχνις Δήμητρα Κοντοβά από τη Λαμία, που χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στην Αθήνα έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα «Δεν τα παρατάμε ποτέ». Η Δήμητρα σπουδάζει, σχεδιάζει, χορεύει, τρέχει σε μαραθώνιο και κάνει ένα σωρό αλλά πράγματα. Επειδή όμως είναι μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και έμπνευσης έχει ακόμα πολλά να κάνει και να προσφέρει.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η δύναμη ψυχής και η δοτικότητά της ήταν αυτά που την οδήγησαν για να πει το «ΝΑΙ» στον Κώστα Μπακογιάννη για να συμμετέχει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά».

“Έχω μάθει να προσαρμόζομαι αλλά όχι να επαναπαύομαι. Δεν θέλω να μένω αμέτοχη, θέλω τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας και την βοήθεια σας να παλέψω γιατί έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που το κάνω καθημερινά μέχρι τώρα. Η αυτοδιοίκηση είναι προσφορά και εθελοντισμός. Θέλω να προσφέρω στην κοινωνία και να γίνω ο άνθρωπος που χρειαζόμουν κι εγώ όταν ήμουν μικρή”, δηλώνει μεταξύ άλλων στο lamiareport.gr.

Στη συνένυτευξή της στο lamiareport.gr, η Δήμητρα Κοντοβά δίνει το δικό της μήνυμα: «Αντλώ δύναμη από την οικογένεια μου, τους φίλους μου αλλά και όλους τους ανθρώπους που χαμογελούν.  Προτιμώ να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων. Αρκετές φορές έχω στεναχωρεθεί και νευριάσει για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζω χωρίς να φταίω εγώ για αυτές αλλά δεν το έβαλα κάτω. Πείσμωσα και αποφάσισα μέσα από πράγματα που αγαπώ όπως τον χορό, να αφυπνίσω τον κόσμο γύρω μου. Η ζωή είναι όμορφη, κανείς δεν πρέπει να παραιτείται.

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version