Site icon NewsIT

Σχολικοί φύλακες θα κατέβουν με λεωφορεία στην Πάτρα για την κηδεία του συναδέλφου τους

02.11.2014 | 11:54
Σχολικοί φύλακες θα κατέβουν με λεωφορεία στην Πάτρα για την κηδεία του συναδέλφου τους

Συγκίνηση, θλίψη, αλλά κυρίως οργή για όσους έβαλαν το… χέρι στη σκανδάλη και οδήγησαν τον απολυμένο σχολικό φύλακα Α.Μ. να θέσει τέλος στη ζωή του με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, επικρατεί μεταξύ των συναδέλφων του, σχολικών φυλάκων, όλων των εργαζομένων και φυσικά της οικογένειας και των δικών του ανθρώπων.

Ο 66χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο υπόγειο του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Παμίσου και Αγίου Σπυρίδωνος στην περιοχή της Αγυιάς Πάτρα.

Τον 66χρονο εντόπισε ο γιος του μέσα σε μια λίμνη αίματος και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ιδίως τον τελευταίο καιρό που είχε μείνει χωρίς δουλειά μετά την απόλυσή του από σχολικός φύλακας, ενώ είχε ξεκινήσει τη διαδικασία προκειμένου να βγει σε συνταξιοδότηση.

Η κηδεία θα τελεστεί, αύριο, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πάτρας, όπου αναμένεται να παραστούν εκτός φυσικά από τους δικούς του ανθρώπους και συνάδελφοί του της ΠΟΕ-ΟΤΑ, απ’ όλη την Ελλάδα.

Εϊναι χαρακτηριστικό ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ μίσθωσε λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας, στις 7.30, από τα γραφεία της Ομοσπονδίας  στην Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρει όσους σχολικούς φύλακες επιθυμούν στην κηδεία των συναδέλφων τους.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version