Site icon NewsIT

Συγκεντρώσεις κατά του πολυνομοσχεδίου σε Ηράκλειο και Χανιά

16.10.2015 | 23:16
Από την πορεία στο Ηράκλειο - ΦΩΤΟ από cretapost.gr

Από την πορεία στο Ηράκλειο - ΦΩΤΟ από cretapost.gr

Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις και πορείες έγιναν απόψε στα Χανιά, με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την αντίθεση τους στα νέα μέτρα που ψηφίζονται τα μεσάνυκτα στη Βουλή και παράλληλα να εκφράζουν την ένδειξη αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες του πολέμου.

Στην πλατεία δημοτικής αγοράς συγκεντρώθηκαν μέλη σωματείων της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, φοιτητές, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής Ενότητας, διαδηλώνοντας ενάντια στα νέα μέτρα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

 

Στην πλατεία Νέων Καταστημάτων συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, αγρότες και κτηνοτρόφοι, καλώντας τους πολίτες να αντισταθούν στα νέα μέτρα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν την δική τους πορεία.

Πορεία στους δρόμους των Χανίων πραγματοποίησε και ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, στο πλαίσιο μεσογειακής συνάντησης που πραγματοποιούν στα Χανιά.

Οι συγκεντρώσεις στο Ηράκλειο

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έγιναν απόψε και στο Ηράκλειο, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Στην πλατεία Ελευθερίας, τοπικοί φορείς, συνταξιούχοι εκπρόσωποι εργατικών και συνδικαλιστικών σωματείων με συνθήματα και πανό έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Παράλληλα μέλη του ΠΑΜΕ, αγρότες ιδιωτικοί υπάλληλοι, το Συνδικάτο Οικοδόμων κ.ά. πραγματοποίησαν πορεία κατά του πολυνομοσχεδίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφίες: CretaPostFlashNews

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version