Site icon NewsIT

“Συνελήφθη” μεθυσμένος ο Τούρκος πρόξενος στη Ρόδο!

07.03.2017 | 16:42
“Συνελήφθη” μεθυσμένος ο Τούρκος πρόξενος στη Ρόδο!

Ήπιε λίγο παραπάνω αλλά δεν άφησε τα κλειδιά σε άλλον. Πήρε το αυτοκίνητό του και μεθυσμένος όντας, ξεκίνησε προς την Ιαλυσό. Μόνο που έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας! Ο νέος πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο δεν ξεκίνησε… καλά την παραμονή του στο Νησί των Ιπποτών.

Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (04.03.2017). Ο νέος πρόξενος της Τουρκίας βρισκόταν σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου όπου διασκέδαζε. Όταν αποφάσισε να φύγει, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, παρά το γεγονός πως είχε πιει… λίγο παραπάνω, μπήκε σε ένα λευκό Audi A4 και ξεκίνησε για τον προορισμό του, από την πόλη προς την Ιαλυσό.

Πολίτες ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και κατήγγειλαν ότι ένα λευκό Audi Α4 κινούνταν επικίνδυνα στο ύψος του εμπορικού κέντρου Καρτάλη επί της λεωφόρου Ηρακλειδών.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού εντόπισαν το αυτοκίνητο και έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Αλλά δεν περίμεναν αυτό που θα… αντίκριζαν. Και προς μεγάλη έκπληξή τους είδαν πως στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο πρόξενος της Τουρκίας.

Διαπίστωσαν επίσης ότι ήταν μεθυσμένος. Ενημέρωσαν άμεσα αξιωματικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο σημείο και μπήκε στο λευκό Audi για να πάει τον πρόξενο στο σπίτι του.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version