Site icon NewsIT

Σύρος: Αξέχαστο ταξίδι για τους επιβάτες του Fast Ferries Andros – Οι εικόνες που θα θυμούνται [pics]

31.12.2017 | 16:36

Το πλοίο έκανε την εμφάνισή του στο λιμάνι και οι επιβάτες άρχισαν να ετοιμάζονται. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η αποβίβαση...

Για μια ακόμα φορά το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης», έδωσε ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό τόνο στην πόλης μας, με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα Πρωτοχρονιάτικα Συριανά κάλαντα που παρουσίασαν.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη του Συλλόγου, έδωσαν ραντεβού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Ερμούπολης ψέλνοντας τα κάλαντα. Ο κόσμος τους κοιτούσε με καμάρι και τους φωτογράφιζε με τα κινητά του τηλέφωνα ενώ συμμετείχε έμπρακτα στην αξιέπαινη προσπάθεια του συλλόγου στο να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Αυτή τη χρονιά ο καιρός σύμμαχος και δεκάδες μέλη, με πρωτεργάτη και τον άνθρωπο που έφερε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο έθιμο, τον ακούραστο δάσκαλο Χορού, Νίκο Σολάρη.Έτσι λοιπόν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί το Παραδοσιακό Καραβάκι άρχιζε να κάνει την εμφάνιση του και τον κόσμο να το αγκαλιάζει καθώς για πρώτη φορά, κάτοικοι, επιχειρηματίες και επισκέπτες το καμάρωσαν μέχρι την περιοχή του ΙΚΑ, οργώνοντας…την Ερμούπολη!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε στο λιμάνι της Σύρου, πλήρωμα και επιβάτες. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλησε φέτος να μεγαλώσει το ταξίδι του και να ευχηθεί στο Πλήρωμα και τους επιβάτες του Fast Ferries Andros.

Οι εικόνες στο λιμάνι της Σύρου

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version