Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

Σύρος: Γάμος με γαμπρό και νύφη πάνω σε τρίκυκλο να λάμπουν από ευτυχία

Σύρος: Γάμος με γαμπρό και νύφη πάνω σε τρίκυκλο να λάμπουν από ευτυχία

Γαμπρός και νύφη αποφάσισαν να φτάσουν μαζί πάνω σε τρίκυκλο. Ο γάμος ήταν ξεχωριστός και η Σύρος βλέπει τις εικόνες να ταξιδεύουν στα social media.

Ζευγάρι από τη Σύρο, το οποίο παντρεύτηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου του 2024, φρόντισε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους του, όταν έφτασε στο δημαρχείο με ένα μπορντό τρίκυκλο, συνοδευόμενοι από συγγενή τους που οδηγούσε. Ο γάμος ολοκληρώθηκε και ακολούθησε γλέντι με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία. Όλα έγιναν όπως ήθελαν και είχαν σχεδιάσει.

Η νύφη Δέσποινα Πιατοπούλου και ο γαμπρός Πέτρος Πρίντεζης, γιος της πρώην αντιδημάρχου Αγγελικής Πρίντεζη, φανερά συγκινημένοι και χαρούμενοι, έφτασαν στο δημαρχείο στην Ποσειδωνία και καταχειροκροτήθηκαν από τους καλεσμένους.

Νωρίτερα, η νύφη έφτασε με πατινάδα και συνοδεία οργάνων στο κέντρο της Ποσειδωνίας, όπου είχαν δώσει ραντεβού με το γαμπρό για να φτάσουν μαζί στο δημαρχείο πάνω σε τρίκυκλο.

Το βίντεο του cyclades24.gr, συνοψίζει τα όσα έγιναν πριν από το γάμο του ζευγαριού, με τις εικόνες να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο.

Οι ευχές στο ζευγάρι διαδέχονται η μία την άλλη, με τους ίδιους να κάνουν τον απολογισμό της πιο ξεχωριστής μέρας, στη ζωή και στη σχέση τους.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις