Παρασκευή, 5 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Σύρος: Συναυλία με ένταση και καλεσμένο έκπληξη – Δείτε τα βίντεο!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Την πολυαναμενόμενη συναυλία παρακολούθησαν 1.500 θεατές, με τις στιγμές έντασης να στιγματίζουν τη μουσική βραδιά…

Μία από τις ωραιότερες μουσικές βραδιές που έχουν πραγματοποιηθεί στη Σύρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στον πολιτιστικό πολυχώρο “Μάνος Ελευθερίου” το βράδυ της Τρίτης (05-08-2014). Την… ευθύνη για αυτό φέρουν οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας και Ρίτα Αντωνοπούλου, σε μια συναυλία που ήταν από τις κορυφαίες εκδηλώσεις των φετινών πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Οι τρεις καλλιτέχνες ερμήνευσαν υπέροχα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή τους και ιδιαίτερα του Θάνου Μικρούτσικου, παρασύροντας τους περίπου 1.500 Συριανούς και επισκέπτες του νησιού στους ρυθμούς του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.

Το… κερασάκι στην τούρτα όμως, ήταν η εμφάνιση του Μανώλη Μητσιά, ο οποίος παρακολουθούσε τη συναυλία και ύστερα από πρόσκληση των τριών καλλιτεχνών ανέβηκε στη σκηνή, γνωρίζοντας και αυτός την αποθέωση από το κοινό.

Σε μία τόσο υπέροχη μουσική βραδιά, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης. Όταν ο Γιάννης Κότσιρας ερμήνευσε γνωστές του επιτυχίες το νεανικό κυρίως κοινό σηκώθηκε από τις καρέκλες και βρέθηκε μπροστά στη σκηνή, όπως συνηθίζεται άλλωστε στις συναυλίες και είναι κάτι που απολαμβάνουν ιδιαίτερα και οι καλλιτέχνες.

Τότε, κάποιοι από τους θεατές άρχισαν να διαμαρτύρονται και να ζητούν από τους διοργανωτές να τους απομακρύνουν. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και η συναυλία ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.


Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Λάρισα: Αυτή είναι η πόλη του καφέ – Μία καφετέρια για κάθε 119 κατοίκους και επισκέπτες!

Πάρος: Σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στην αρραβωνιαστικιά του – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα του (Φωτό)!

Εύβοια: Η απίστευτη ιστορία αγάπης της νύφης και του γαμπρού – Δείτε το βίντεο του γάμου που συγκίνησε τους πάντες!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε