Τοπικά Νέα

Θεσπρωτία: Ο δραπέτης των φυλακών δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια – Η νύχτα που θυμήθηκε τα παλιά…

Ο δραπέτης παραβίασε άδεια που του δόθηκε από τις φυλακές και άρχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Θεσπρωτία...

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, υποθέσεις διαδοχικών διαρρήξεων – κλοπών που έγιναν σε καταστήματα στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 40χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών, ο οποίος είχε συλληφθεί την 17-05-2019 στην περιοχή της Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 14-05-2019 μετά τα μεσάνυχτα διέρρηξε διαδοχικά τρία καταστήματα, σπάζοντας τις τζαμαρίες, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα