Σε ένα παλιό πέτρινο κτίριο 120 τ.μ. στα Παλιά, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως ώστε να καλύπτει τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας για παραγωγή ποτών, η πρώτη θεσσαλική μπίρα έγινε από όνειρο πραγματικότητα και έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια από τους καταναλωτές, ειδικούς και μη.
Η λειτουργία του ζυθοποιείου ξεκίνησε το 2014 χωρίς ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία στη ζυθοποίηση από τον Γιάννη Ρηγανέζη και τον πατέρα του. Αυτό που τους ένωνε ήταν η αγάπη τους για τις καλές craft μπύρες οι οποίες στην Ελλάδα παράγονται μόνο τοπικά και σε μικρή παραγωγή.
Το πρώτο ξεκίνημα έγινε με μία ιδιαίτερη μπίρα η οποία έλειπε από την ελληνική μικρή παραγωγή. Για τη συνταγή, οι παραγωγοί συνεργάστηκαν με τους Έλληνες ζυθοποιούς Παναγιώτη Ταταρίδη και Ολιβιέ Πίτλιγγερ, από το Τμήμα Τεχνολογίας Οίνου και Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας.
Η ΑΡΓΩ golden ale παράγεται από ελληνική βύνη και τις αρωματικότερες αμερικανικές ποικιλίες λυκίσκου.
Πηγή: thessalianews.gr