Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θεσσαλία: Κλείνουν τα Τέμπη για εργασίες συντήρησης – Τι αλλάζει τις πρώτες δύο μέρες του Απρίλη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κλείνει η εθνική οδός στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών – Διαβάστε πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Κλείνει η εθνική οδός στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών, την Τρίτη και την Τετάρτη (1 και 2 Απριλίου αντίστοιχα), από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας τις παραπάνω ημέρες και ώρες απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο τμήμα της εθνικής οδού, από τον κόμβος Γυρτώνης έως τη διασταύρωση Στομίου.

Τα φορτηγά, άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται ως εξής: από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας προς την περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης [Χ/Θ 365+550 Π.Α.Θ.Ε.] όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας –Κοζάνης – Εγνατία οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Κλειδίου Ημαθίας.

Τα Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται:από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Μικρού Ελευθεροχωρίου και από εκεί είτε θα κατευθύνονται μέσω Ε.Ο Ελασσόνας – Αγ. Δημητρίου – Κατερίνης και θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε., ή θα κατευθύνονται μέσω Κοζάνης- στην Εγνατία οδό -και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε., στο Κλειδί. Επίσης, από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας, προς την περιφερειακή οδό Λάρισας – Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σέρρες: Σάλος από τις συνθήκες θανάτου του Ιλία Καρέλι – Οργισμένοι οι συγγενείς του Αλβανού βαρυποινίτη – Ηλεκτροσόκ και στοιχεία που σοκάρουν!

Κρήτη: Κατάρες και μοιρολόγια στην κηδεία του παιδιού που πέθανε από καυτό νερό – Στη φυλακή η μάνα και ο σύντροφός της!

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε νοσοκομείο – Ο πατέρας προσπάθησε να μαχαιρώσει τον γιο του, για τα νοσήλια της γυναίκας του!

Καλαμάτα: 74χρονος αποπλάνησε 13χρονη – Τον έστειλε στο νοσοκομείο ο πατέρας της μικρής

Φθιώτιδα: Αυτοσχέδιο μαχαίρι σε κελί Ιρακινού κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού!

Κρήτη: Η φωτογραφία από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που κάνει το γύρο των social media – Δείτε την!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε