Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: 13χρονος έκανε φάρσα για βόμβα στο σχολείο του και συνελήφθη

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 13χρονο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος έκανε φάρσα για βόμβα στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 13χρονος μαθητής πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι της Δευτέρας (15.05.2023) στο σχολείο του στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης (Γυμνάσιο) και είπε πως έχει μπει βόμβα. Η κλήση έγινε από κινητό χωρίς SIM, μέσω του 112.

Η αστυνομία έσπευσε στο σχολείο, και ο μαθητής παρουσιάστηκε μόνος του λέγοντας πως αυτός έκανε το τηλεφώνημα από κινητό συμμαθητή του που δεν είχε ιδέα.

Προσήχθη, μεταφέρθηκε στο τμήμα και στην συνέχεια συνελήφθη, αλλά μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα