Τρίτη, 20 Αυγ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 27χρονος πίσω από την επίθεση σε μητέρα και ανήλικο παιδί μετά από αγώνα μπάσκετ στην Πυλαία

Θεσσαλονίκη: 27χρονος πίσω από την επίθεση σε μητέρα και ανήλικο παιδί μετά από αγώνα μπάσκετ στην Πυλαία

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την επίθεση σε μητέρα και ανήλικο παιδί στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει στο κλειστό στην Πυλαία, στη γυναίκα και στον γιο της.

Επίθεση σε βάρος ανήλικου και της μητέρας του, που σημειώθηκε μέσα στο κλειστό γήπεδο στην Πυλαία στη Θεσσαλονίκη, εξιχνιάστηκε, έπειτα από τη μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες στις 18 Μαΐου του 2024, μετά τη λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης, ο 27χρονος σταμάτησε την πορεία δύο ανήλικων που επέστρεφαν στις θέσεις τους, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να φωτογραφηθούν με παίκτες των δύο αγωνιζόμενων ομάδων και εξύβρισε κι απείλησε τον έναν εξ’ αυτών.

Στη συνέχεια, όταν οι γονείς των ανήλικων προσέγγισαν το σημείο, ο 27χρονος εξύβρισε την 38χρονη μητέρα τους και επιτέθηκε σε αυτήν και στον ανήλικο γιο της, ασκώντας σωματική βία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις