Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 56χρονος χτύπησε στο κεφάλι και έπαθε αμνησία, όταν ξύπνησε νόμιζε πως ήταν 22 χρονών

Θεσσαλονίκη: 56χρονος χτύπησε στο κεφάλι και έπαθε αμνησία, όταν ξύπνησε νόμιζε πως ήταν 22 χρονών

Απίστευτο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Live News με έναν 56χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη να παθαίνει αμνησία και να νομίζει πως είναι 22 ετών!

Ένας άνθρωπος που ακολούθησε την οικογενειακή επιχείρηση και δούλευε ως χειριστής σε δομικά μηχανήματα και ξαφνικά η καθημερινότητά του άλλαξε όταν ένα ατύχημα στη Θεσσαλονίκη του προκάλεσε σχεδόν πλήρη αμνησία.

«Η μνήμη είχε χαθεί για περίπου 1.5 μήνα. Από την ημέρα του ατυχήματος και μετά από 1,5-2 μήνες, δεν θυμάμαι τίποτα», τονίζει και πως ξέχασε ακόμη και την οικογένεια του.

«Από ένα σημείο και μετά καταλάβαινα. Πιο πριν όχι. Κάθε μέρα τους γνώριζα. Νόμιζα ότι ήμουν 22 χρονών. Η γυναίκα μου ότι είναι 21 και ο γιος μου μωρό. Ο γιος μου είναι 18 χρονών». Μάλιστα ήθελε να γίνει και καπετάνιος!

Όπως αναφέρει στο Live News η γιατρός, το πέσιμο σε συνδυασμό με το μεγάλο σοκ προκάλεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 56χρονου, Ανθούλα Ανασόγλου, ο πελάτης της εργαζόταν σε συγκεκριμένο μηχάνημα, ενώ η εταιρία δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με τον άνδρα να μην θυμάται τι ακριβώς έγινε στο εργατικό ατύχημα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις